Testele rapide antigen vor fi folosite în școli

29 ianuarie 2021

Siguranța testelor rapide antigen este certificată de oficialii români care le vor folosi pentru testarea elevilor în școli. 

Testele rapide antigen se folosesc deja de ceva vreme, alături de testele PCR, la testarea zilnică a persoanelor pentru depistarea noilor cazuri de coronavirus.

Testele rapide antigen sunt folosite de majoritatea țărilor europene pentru testarea la trecerea graniței naționale. Se ia în considerare și deschiderea unui centru de testare rapidă SARS-COV-2 și la aeroportul Henri Coandă.

Toate aceste exemple duc la o singură concluzie: testele rapide antigen sunt considerate din ce în ce mai sigure și se folosesc pe scară largă în toată lumea.

Pe site-ul nostru medplaza.ro un test rapid costă doar 40 de lei. Avem și promoții foarte interesante și vei putea găsi teste rapide chiar și cu 29 de lei pe termen scurt.

Vei găsi numeroase variante de ambalare în cuti cu 5 sau 20 de doze.

Pe blogul nostru vei găsi un articol care te va ajută cu informații necesare la achiziționarea unui test rapid.

Informații cu privire la toate testele pentru depistarea coronavirusului găsești aici.

Și nu în ultimul rând pe blogul nostru poți citi un articol despre părerea medicilor români cu privire la testele rapide antigen.

Noutatea anului 2021 o constituie testul pentru depistarea anticorpilor neutralizanți ce poate fi făcut după vaccinarea împotriva COVID.

Testul se poate deocamdată precomanda aici.

Tag-uri: teste antigen, Coronavirus, SARS-COV-2, testare in scoli

Tudor Stănică

Scris de Tudor Stănică

Content creator, SEO expert.

Abonează-te la newsletter!

Ultimele articole