Produs Nou în România

26 februarie 2021

Mănuși Cloropren.

MedPlaza Health aduce în România în premieră noul tip de manuși de protecție dintr-un material revoluționar. Mănușule Cranberry Aquapren din Cloropren sunt mai catifelate și mai rezistente ca niciodată.

Manusi cloropren

Cloroprenul este materialul ideal pentru mănușile de protecție, întrucât reușește să îmbine perfect senzația oferită de latex și elasticitatea nitrilului. Acesta mai este denumit si neopren, o categorie de materiale sintetice, cele mai aproapiate de pielea umană

Mai Rentabil

Mănușile din cloropren sunt mult mai confortabile și rezistente, astfel pot fi utilizate pe o perioadă mai lungă de timp, deci consumându-se mai puține mănuși. Pe lângă costurile mai rentabile overall, utilizatorii se simt mai siguri, crescând astfel eficiența activităților lor.

Mai Rezistent

Cloroprenul prezintă o rezistență exceptională, cu o elasticitate extinsă față de materialele clasice și duritate sporită împotriva înțepăturilor accidentale. Poate cea mai importantă virtute, siguranța utilizatorului în activitățile profesionale este din ce în ce mai importantă.

Mănușile din cloropren sunt vârf de gamă și având în vedere protecția la chimicale toxice și substanțe abrazive, corozive, dăunătoare. Utilizatorii vor aprecia siguranța conferită atunci când activitățile acestora implică astfel de materiale.

Mai Confortabil

Cloroprenul (denumit și neopren) este materialul ce imită cel mai bine pielea umană. Astfel, este catifelat și mai compatibil ca niciodată. În plus, este înlăturat riscul apariției unor reacții alergice precum în cazul unor materiale clasice. Utilizatorii se vor bucura de un uz mai îndelungat și mai confortabil pe durata întregii zile, pentru un plus de randament în activitățile comune.

Mai Eficient

Mănușile din cloropren sunt mai confortabile și mai rezistente, nu au riscuri de reacții alergice, au mai multă protecție. Într-un cuvânt: mai eficiente. Aceste atribute fac din mănușile din neopren vârf de gamă în materie de mănuși de protecție.

Mărimi disponibile: M, L, XL

 

Cumpără Acum 

 

 

Emilian Ciutacu

Scris de Emilian Ciutacu

Abonează-te la newsletter!

Ultimele articole